Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, gerçekleştireceği bir dizi program için kentte geldi. AK Partili Yıldırım, geçtiğimiz aylarda kura seçimi sonrası Menemen Belediye Başkanvekili seçilen Aydın Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

MENEMEN’İN GÜZEL ŞEYLERLE ANILMASI GEREKİYOR
Menemen Belediye binası önünde partililere seslenen Yıldırım, “Aydın Pehlivan kardeşimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Böyle bir organizasyon yapılması yönünde bir planımız yoktu. Özellikle de il başkanımıza bu konuda tembihte bulundum. Sessiz sedasız olsun diye ama sevgi hiçbir engel tanımıyor. Yüz yüze geleceğimiz, kucaklaşacağımız o günlerin yakın olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Menemen’in güzel şeylerle anılması gerekiyor. Menemen bunu hak ediyor. İnşallah görevi devralan Aydın Başkanımız Menemen’in aydınlık günleri için canla başla çalışacağına inanıyoruz. Bu gösterdiğiniz sevgi, bu inancımızı da daha da pekiştiriyor. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELERİNİ AK PARTİ BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin AK Parti belediyeciliğiyle buluşturmak için çalışmalarına devam ettiklerine belirten Yıldırım, “Biz de kongremizi bitirdik, yeni döneme bismillah dedik. 2023’te milletimin adamı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı seçiyoruz değil mi? 2024’te de inşallah İzmir’de yerel seçimlerde hem ilçelerde hem Büyükşehir’de hedefimiz, İzmir’de yerel hizmetle AK Parti hizmetiyle buluşturmak olacak. Bunun yolu Menemen’de Kiraz’da Bayındır’da, Bergama’da, Ödemiş’te… Bu arada Cumhur ittifakı da gittikçe güçlenerek devam ediyor. Hem Türkiye genelinde hem de belediyelerimizde bu birlik güçlenerek devam edecek. Menemenli ve İzmirli hemşerilerimizi selamlıyorum” diye konuştu.