GÜNDEME BAKIŞ -  CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, sosyal medya hesabından, “Tire belediyesindeki kronik hastalara neden izin verilmiyor? Bunun vebalini halkın oyuyla gelmiş olanlar nasıl verecek?” dedi. Şenoyar’ın sözlerine Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’dan jet yanıt geldi. Gündeme Bakış’a konuşan Duran, “Genelgelere uymak zorundayız. Uymamak gibi bir şey olur mu? Raporunu getirenler izinlerini aldılar. Ayrıca bu kapsamda yıllık izin kullanmak isteyenlere izinlerini verdik. Genelgeler zorunluluktur” dedi.

BELEDİYELER BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Bu zorlu süreçte belediyelere büyük görevler düştüğünü vurgulayan Duran, “Belediyeler şehrin ihtiyaçlarını karşılıyor. Herkesin izne çıkması da mümkün değil. Bu virüse karşı belediyelere büyük görev düşüyor. Biz de üzerimize düşeni layıkıyla yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

KİMSEYLE PROBLEMİMİZ YOK

Duran, CHP’li Şenoyar’ı da eleştirerek, “Telefonlarım hep açık. Bu şahıs beni bu konuyla ilgili aramadı. Kendisi beni sosyal medyadan da engellemiş. Yazdıklarını sağdan soldan öğreniyoruz. Kendisini ayrıca millet ittfakının hiçbir seçim çalışmasında görmedik. Biz ittifakın gereklerini yerine getiriyoruz. Kimseyle bir sorunumuz yok. Kendisinin açıklamalarını kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Biz bize bir adım ata biz 10 adım atarız. Sorumluluklarını bilen insanlarız. Kim ne derse desin görevimizi en işi şekilde yapıyoruz” dedi.