GÜNDEME BAKIŞ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Başka Bir Hayat Mümkün” sloganıyla başladığı görevindeki ilk 550 günündeki icraatlarını Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdiği bir sunumla anlattı. Soyer’in programına ilçe belediye başkanları da yoğun katılım gösterdi. Bazı belediye başkanları sosyal medya hesaplarından Soyer’in projelerinden beğeniyle bahsederek, birlikte çalışma mesajı verdi.
Başkanların mesajları şu şekilde:

KISA SÜREDE YARATTIĞI SİNEJİ VE MÜCADELESİ İÇİN SOYER’İ KUTLUYORUM 
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda:  “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in, göreve seçildiği 31 Mart 2019’dan bugüne uzanan 550 günün hikâyesini anlattığı toplantısına katıldım. 2026 yılındaki Botanik Exposu’nun İzmir’de yapılacağının müjdesini de veren Başkan Soyer ve ekibini kısa sürede yarattığı sinerji ve İzmir için verdiği hizmet mücadelesinden dolayı yürekten kutluyorum.”

TÜM GÜZELLİKLER İZMİR’DEN YAYILACAK
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in 550 günlük hizmet toplantısındayız. Biz İzmirli Belediye Başkanları el ele gönül gönüle kentimiz ve halkımız için her zaman en iyisini en güzelini yapacağız, yapmak zorundayız. Tüm güzellikler İzmirimizden, bu güzel kentimizden yayılacak tüm ülkemize.”

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ SERGİLİYOR
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in 550 günde güzel İzmirimiz için yaptığı çalışmaları anlattığı sunuma katıldık.  Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğinin sergilendiği İzmirimize el birliğiyle hizmet etmeye devam edeceğiz.”

UYUMLU BİR ÇALIŞMA İLE DEVAM EDECEĞİZ
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz:  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in 550 günlük görev süresinde yaptıklarını anlattığı sunuma katıldık. Bu kente aşkla bağlı olan Başkan Tunç Soyer’in “Başka Bir İzmir Mümkün” sözünü tutarak, sosyal ve demokratik belediyecilikte bizlere örnek olmasından dolayı kendisini bir kez daha kutluyorum. Tüm Dikilili hemşehrilerimiz adına da kendisine başarılarının devamını diliyorum. Sayın başkanım ve değerli ekibiyle Dikili'miz ve İzmir'imiz için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz.

SOYER’İN ORTAYA KOYDUĞU VİZYON İZMİR’İ İYİ NOKTALARA TAŞIYACAK
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakyalı:  “İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Tunç Soyer'in, göreve seçildiği 31 Mart 2019’dan bugüne uzanan 550 günün hikâyesini anlattığı “Başka bir hayat mümkün” sunumuna katıldık. Sayın Başkan'ın ortaya koyduğu vizyon ile İzmir'i çok iyi noktalara taşıyacağına yürekten inanıyorum.”

HALKA DOKUNAN BİR BELEDİYECİLİK
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ‘in 31 Mart yerel seçimlerinden bugüne kadar yaptığı 550 günlük hizmet sunumu programına katıldım. Halka dokunan sosyal bir belediyecilik anlayışlı ‘Aşklaİzmir’ diyoruz.”

BİZLER DE AYNI AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in görevdeki 550 gününü anlattığı muhteşem sunuma Karaburun İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimizle birlikte katıldık.  "Aşkla İzmir" diyerek çıktığı yolda, pandeminin tüm olumsuz koşullarına rağmen sosyal demokrat belediyeciliğinin en özgün örneklerinden birini sergileyen Başkanımızla ve kentimizin geleceğini şekillendiren icraatları ile bir kez daha gurur duyduk. Teşekkürler Sayın Başkanım! Siz ve ekibiniz Büyükşehir'de,  bizler ilçelerimizde aynı aşkla çalışmaya devam edeceğiz...”

EL ELE, OMUZ OMUZA İZMİR’İ KALKINDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: "İzmir Büyükşehir Belediyemizin 550 günde hayata geçirdiği yatırımları, Tunç Soyer ‘den dinledik. El ele, omuz omuza İzmirimizi kalkındırmaya devam edeceğiz..."

BİZLERE DAİM IŞIK OLAN…
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'in "Başka bir hayat mümkün" sloganıyla 550 günde, bizlere de daima ışık olan çalışmalarının anlatıldığı sunuma katıldık. Birlikte gerçekleştirdiğimiz ve devam edecek olan birçok çalışma için teşekkür ediyoruz.”

PROGRAMI CANLI YAYINLADILAR
Öte yandan, Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü Başkan Soyer’in projelerini anlattığı programı sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı.