GÜNDEME BAKIŞ – MHP Gaziemir’de 16 yıl ilçe başkanlığı yaparak, erişilmesi zor bir rekorun altına imza atan Selahattin Şahin, genel merkez tarafından birinci bölge ikinci sıradan aday gösterildi. 2015 genel seçimlerinde birinci bölge dördüncü sıradan milletvekili adayı olan Şahin’in, bu sefer ikinci sıradan milletvekili adayı gösterilmesi hem yakın çevresini hem de parti teşkilatını memnun etti.

SEYARRA SATICILIK YAPTI, KENDİ ŞİRKETİNİ KURDU
Aslan Tokatlı olan, Şahin 40 yıldır İzmir’de yaşıyor. 1994-97 arasında tarihi Kırkpınar Ağası olan ve ticaretle uğraşan amcası Hüseyin Şahin'in yanında yetişen Selahattin Şahin, küçük yaşlardan itibaren amcasının mesleğine merak sardı ve ticaretle uğraştı. Küçük yaşlarda seyyar satıcılık yapan Şahin, daha sonra kurduğu şirketin başına geçti.

‘ÇOK MUTLUYUM’
İkinci sıradan milletvekili adayı gösterileceğini beklemediğini ancak bu durumdan çok memnun olduğunu belirten Şahin, “İl başkanıma, ilçe başkanlarıma, ülkü ocakları il başkanıma, ülkü ocakları ilçe başkanlarıma, kadın kolları il başkanıma ve ilçe kadın kolları başkanıma kısacası parti teşkilatlarıma çok teşekkür ediyorum. Genel merkezimiz bu şekilde takdir etti. Partimiz için çalışmaya hiç yorulmadan devam edeceğiz. Ben listenin son sırasında olsaydım da sanki birinci sıradan adaymış gibi çalışacaktım. Benim için sıra önemli değil. Önemli olan teşkilatımız için görev yapmamız. Tüm adaylarımız teşkilatımız bildiği isimler. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

16 YIL İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTIM
Şahin, Gaziemir’de 16 yıl boyunca ilçe başkanlığı yaptığını hatırlatarak, “Gaziemir ilçe yönetim kurulu üyeliği ardından da 16 yıl boyunca ilçe başkanlığı yaptım. 2011’de milletvekili aday adayı oldum. 2015’te birinci bölgede dördüncü sıra milletvekili adayı oldum. Partimde il başkan yardımcılığı görevinde bulundum. MHP’de görev aldığım her kademe benim için onurdur, gururdur. Şimdi İzmir’de iyi bir sonuç almak için çok çalışacağız” dedi.