GÜNDEME BAKIŞ – MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin genel başkanlığa gelişinin 22 yılını kutladı. Sosyal medyada bir yazı yayımlayan Şahin şunları söyledi:

“Muhterem Liderim, Sen “Kutlu Yola” çıkalı 22 yıl oldu. Cennet mekân Başbuğumuzu kaybetmenin acısıyla savrulanlarımız vardı, sahipsiz kalanlarımız vardı.  Sen olmasaydın rüzgâra savrulup yok olacaktı birçoğumuz. Ne zorlu zamanlardı! Yirmi iki yıl önce biz ‘Devletin Başına Devlet Gelecek’ dediğimizde zorlu ve onurlu yolumuzun bitmeyeceğini biliyorduk.  Bildiğimiz bir şey daha vardı, o da sana olan inancımız! Seninle yeniden doğdu umutlarımız, Adı adınızla anılsın, adınızla yolunuzda yürüsün diye Devlet ismiyle doğdu çocuklarımız.  Muhterem Liderim, nice 22 senelere…Allah sizi başımızdan eksik etmesin”

ŞAHİN'İN OĞLUNUN İSMİ DEVLET
Öte yandan Devlet Bahçeli'ye büyük bir esvgi besleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in oğlunun isminin Devlet olduğu öğrenildi. 22 yıl önce Devlet Bahçeli'nin genel başkan seçildiği kongre sırasında Şahin'in oğlunun dünyaya geldiği öğrenildi.