MHP Karabağlar İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Karadağ: "Yollardaki çukurlar 3 aydır doldurulmuyor. İzmir Büyükşehir ve Karabağlar belediyeleri vatandaşın sesine kulak tıkıyor"Kibar Mahallesi'ndeki arterlerde ve ara sokaklarda inceleme yapan Karadağ, Karabağlar'da belediye yetkililerinin bazı bölgeleri adeta unuttuğunu söyledi.

İlçede pek çok mahalleden kazılmış ve çukur yol şikayeti aldıklarını dile getiren Karadağ, "Bizler de yaşadığımız ilçenin sorunlarını derinden hissediyoruz. Daha bugüne kadar hiç hizmetle tanışmayan semtlerimiz var. Kazılmış ve çukur yollar ise vatandaşımızı canından bezdirdi." diye konuştu.


Karabağlar'daki yolların halinin içler acısı olduğuna dikkati çeken Karadağ, şöyle konuştu:

"Ne İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden, ne de Karabağlar Belediyesinden hiçbir yetkili ilçemizin hiçbir sorununu görmüyor. Bazı semtler kaderine terk edilmiş durumda. Kibar Mahallesi örneğinde olduğu gibi yollarda 20-30 santimetrelik çukurlar mevcut. Birçok vatandaşımızın bizzat ilgili belediyelere bu durumu iletmesine rağmen 3 aydır bir sonuç elde edilemedi. İzmir Büyükşehir ve Karabağlar belediyeleri vatandaşın sesine kulak tıkıyor. Bu durum İzmirlilere saygısızlıktır. Milletten kopuk yaşayan CHP'li belediyeler, bu seçimde MHP'nin belediyecilik anlayışıyla tanışacaktır. İzmirlilerin kendilerine koşulsuz destek vereceğini sanan CHP'li belediye başkanlarına bu kentin güzel insanları en iyi dersi önümüzdeki yerel seçimlerde verecektir." (AA)