Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – Menemen eski Belediye Başkanı Tahir Şahin, dün gece Foça’da yemek yerken silahlı saldırıya uğradı. Şahin, baldırından yaralanarak Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
YAŞADIKLARINI ANLATTI
Yaşadıklarını Gündeme Bakış’a konuşan eski Başkan Şahin, “Masada otururken arkadan geldi sağ üst baldırıma sıktı. Ben ilk önce anlamadım. 5-6 saniye sonra bacağım diye bağırdım. O an bana sıktıklarını anladım. 20 yaşlarında bir çocuk olduğu söyleniyor.  20 yaşındaki biriyle benim işim olmaz. Belediye başkanı olsam işe almadık desek öyle bir şey de yok. 10 gün önce, ‘adam tutmuşlar seni vuracaklar’ dediler. Sonra birileri devreye girmiş, iptal olmuş felan. Böyle bir bilgi geldi ama inanmadım. Çünkü benim kimseyle işim kalmadı.  Ticari olarak da kimseyle husumetim yok. Şüphelendim kimse de yok” dedi. 

KURGU VAR
Şahin, sözlerine şöyle devam etti:
“Benim hiç düşmanım yok. 20 yaşındaki çocukla işim olmaz. 17 aydır Tahir Şahin’i itibarsızlaştırmaya çalışılıyor. Kendisini göstermek isteyen biri yapmış olabilir. ‘Bakın ben sizin için vurdum’ anlayışı olabilir. Vurduktan sonar bir arabaya binip kaçıyor. Kurgu var. Yakalandıktan sonra her şey ortaya çıktı”

ŞANSIM VARMIŞ Kİ
Merminin kemiğe gelmediğini anlatan Şahin, “Biraz ağrım var. Kemiğe gelmemiş. Damara gelmemiş. Gelseydi daha kötü olurdu. 10 gün sonra yürümeye başlarım” dedi.