GÜNDEME BAKIŞ -  Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Alı Rıza Koçer, evinin önünde silahlı saldırıya uğramıştı. Arabasına üç kurşun isabet eden Koçer, saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Saldırıyı gerçekleştirenler ise kaçmayı başarmıştı.

BOYUN EĞMEDİK, EĞMEYECEĞİZ!
Saldırı sonrası bir açıklama daha yapan Koçer, “Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak her kademesinde görev yaptım. Tek bir amacım oldu. O da Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak. Bugün itibariyle Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı olarak yürütmekte olduğum görevi de onurum ve gururumla yapmaya devam edeceğim ama her şeyden önce Çiğlili hemşerilerimin hakkını yedirmeyecek, ranta talana geçit vermeyeceğimi bilmenizi isterim” dedi.

OMUZ OMUZA AŞACAĞIZ!
Koçer, sözlerine şöyle devam etti:

Hain saldırı sonrası çok sayıda telefon ve mesaj ile yanımda olduğunu bildiren, dayanışma duygularını ileten siz dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Bugünlere hep birlikte omuz omuza geldik, bugünleri de hep birlikte omuz omuza aşacağız. Ne beni ne de Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü’yü baskı ve saldırılarınız yıldıramaz, bir adım dahi geri attıramaz. Biz herkesin yüzünün güldüğü bir Çiğli için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”