GÜNDEME BAKIŞ - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat Cumartesi günü İzmir’e gelecek. Erdoğan, saat 13.00’da Menemen Buruncuk gişelerinde temeli 2017 yılında atılan Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolunun açılışı gerçekleştirecek. TBMM’nde partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumartesi günü hizmete girecek olan Kuzey Ege Otoyolunun açılışına davet etti.

BU HEYECANI SEN DE TAT!
Erdoğan, “Cumartesi günü İzmir’deyiz. Açılış yapacağız. Kılıçdaroğlu’nu açılışa davet edeyim. Cumartesi günü İzmir’deyim. Sen de İzmir milletvekilisin. Açılışa gelebilirsin. İsabetli olur. Bu heyecanı sen de tat” dedi.

YÜCEL’DEN ERDOĞAN’A PAZAR DAVETİ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den de Eroğan’a davet geldi. Yücel, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, geçiş garantisi verildiği ve fahiş rakamlar belirlendiği için milletin geçemediği, sadece yolu yapanların “yolunu bulduğu" yeni bir yol açılışına davet eden Sayın Erdoğan’ı, yapılan her yol ve köprü sonrasında, daha da yoksullaşan ve AKP iktidarının “geçim garantisi” vermediği halkımızın sesine kulak vermeye, kendi seçeceği bir halk pazarına davet ediyorum” dedi.