GÜNDEME BAKIŞ – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığının balkonundan partililere seslendikten sonra parti yöneticileriyle bir araya geldi. Erdoğan, ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle ayrı ayrı görüştü. Görüşmede AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da yer aldı.

İYİ ANLATMAMIZ GEREKİYOR
Erdoğan’ın parti yöneticilerine, “İzmir’e 17 yılda 70 kattrilyon yatırım yaptık. Yaptıklarımızı anlatın. İzmir'i kazanmamız lazım. İktidara gelmeden önceki İzmir’le şimdiki İzmir arasındaki farkı anlatın. Karşılaştırmayı yapın. Yaptıklarımı iyi anlatmakta problem yaşıyoruz. Bunu hep birlikte aşacağız. 2023 genel seçimlerinde ve 2024 yerel seçimlerine kadar durmadan çalışmanız lazım. İzmir’i kazanacağız. Bunan inanıyorum. Gençlik ve kadın kollarımızın çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu hızla 2023’e kadar devam. Dokunulmadık genç ve kadın bırakmadan devam edin” dediği öğrenildi.  

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli'nin yapılan çalışmalarla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kısa bir brifing verdiği ifade edildi.