Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- DEVA Partisi'nin İzmir İl Başkanı da belli oldu. Mehmet Ali Sarızeybek DEVA Partisi İzmir İl Başkanı olarak atandı. Atamayı duyuran Ali Babacan, “DEVA Partisi İzmir Kurucu İl Başkanı Mehmet Ali Sarızeybek'i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi. 

"EN KISA ZAMANDA İL VE İLÇE YÖNETİMLERİNİ OLUŞTURACAĞIZ"
Beklediklerini çok daha üstünde bir teveccüh olduğunu kaydeden DEVA İzmir İl Başkanı Mehmet Ali Sarızeybek, “Kurucular kurulunda yer alan arkadaşlarımızla İzmir’e laik, çağdaş, demokrat insanları sevgiyle kucaklayan il yönetimini kurmaya çalışıyoruz. Akabinde, ilçe teşkilatlarını kuracağız. Tahminimizin çok çok üstünde partimize teveccüh var. Bunları değerlendireceğiz. İl yönetimi kurulu tespiti üzerinde çalışıyoruz. Seda Kaya arkadaşımız kurucular kurulu üyesidir. Onlar zaten yönetim kurulunun asil üyeleridir. Zaten beraber onlarla beraber çalışacağız. Biz takımız. Ekip çalışmasını gerçekleştireceğiz. İyi bir takım oluşturacağız onlarla birlikte yürüyeceğiz” dedi.  

YÖNETİMİNDE KİMLER YER ALACAK?
Sarızeybek’in “A” takımında; Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) eski Başkanı Seda Kaya’nın da bulunduğu Osman Çandır, Levent Kuşgöz, Egemen Pamukçu, Mesut Özdamar gibi isimlerin yer alacağı kaydedildi.