HALİL İBRAHİR GÜLER- GÜNDEME BAKIŞ- İzmir’de kulislere düşen İYİ Parti ve CHP arasındaki CV krizinin ardından, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, mevkidaşı Hüsmen Kırkpınar’ı makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan iki başkan taraflar arasında CV krizinin bulunmadığını savundu.

GÖRÜŞMEMİZ ÖZELDİ

Ziyaret nedenini açıklayan CHP’li Yücel, “İYİ Parti İl Başkanımızla bir değerlendirme yaptık. Görüşmemiz özeldi, hem genel siyaset hem yerel siyaset, İzmir’in ihtiyaçları, İzmir’in beklentileri. Her ikimizin de görevlerinin bizlere yüklediği sorumluluk gereği. Zaten kendisi ile sürekli iletişim halindeyiz. Bugünde kendisiyle yüz yüze gelelim bir değerlendirme yapalım dedik. Güzel, verimli bir görüşme oldu” dedi.

BÖYLE BİR SORUN OLURSA BAŞKANIMIZLA PAYLAŞIRIZ
İki kanat arasında CV krizinin olup olmadığı sorusu üzerine CHP’li Yücel, “Bu konuda bir rahatsızlık varsa biz bunu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile paylaşırız” cevabını verdi.

KENDİSİ DE ÖYLE OLMADIĞINI BİLİYOR
Tire’de CHP’nin İYİ Partili Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın CHP’li isimleri işe almadığı iddiasının sorulması üzerine,  “İsmail kardeşimi buradan selam gönderiyorum. İsmail başkanım çok akıllı çok çalışkan bir kardeşimiz. Onun öyle olmadığını kendisi de biliyor. Cumhuriyet Halk Partisi ile Türkiye genelindeki iş birliğimiz devam edecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda beklentilerini yüksek tutup bir şey çıkaramayanlar hala uğraşıyorlar. Buradan bir şey çıkaramazlar” dedi.

BAYINDIR YÖNETİMİ DÜŞTÜ. SON SÖZÜ GENEL MERKEZ SÖYLEYECEK
Bayındır’da yönetimin düştüğünü ve ilerleyen süreçte Genel Merkez’in atama yapacağını belirten Yücel, “Bayındır’da yönetim düşmüştü, yeni bir yönetim oluşturmak için çalışmaları tamamladık, genel merkeze bildirdik. Bundan sonrası Genel Merkez’den yapılacak olan atamaya kaldı. Son sözü genel merkez söyleyecek” dedi.