GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den AK Partili isimlerinin yaptığı açıklamaları eleştirdi. CHP’li Yücel, “
Bu yüzden pandemide ve doğal afetlerde müthiş işler çıkaran, tarım politikalarıyla üreticiyi, sosyal yardımlarla esnafı ve dar gelirli hemşehrilerimizi destekleyen, ulaşımda modernizasyonu benimseyen  kentin yaşam kalitesini artırmak için canla başla çalışan belediye başkanlarımıza fütursuzca saldırmanızı da anlayabiliyoruz” dedi.

SİZE CEVABI HALK VERECEK
Yücel konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Panikle ve koro halinde yaptığınız açıklamalardan, saray baskısını üzerinizde hissettiğinizi anlayabiliyoruz. Millet ittifakı ile Cumhur ittifakı arasındaki mesafe açıldıkça, sizin de ağzınızla kulağınız arasındaki mesafe açılıyor olacak ki ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor!
Sokaktan, iş dünyasından ve anketlerden de anladığınız üzere yereldeki iktidarımızı genele taşımak için önümüzde sadece 1 seçim var. Bu yüzden pandemide ve doğal afetlerde müthiş işler çıkaran, tarım politikalarıyla üreticiyi, sosyal yardımlarla esnafı ve dar gelirli hemşehrilerimizi destekleyen, ulaşımda modernizasyonu benimseyen  kentin yaşam kalitesini artırmak için canla başla çalışan belediye başkanlarımıza fütursuzca saldırmanızı da anlayabiliyoruz. Ancak sizlerin de şunu anlamasında yarar var; Akp’nin 19 yılda Türkiye’yi getirdiği nokta; ekonomik buhranda dövizin rekor üstüne rekor kırdığı, yargısına güvenilmeyen, eğitim sistemi çökmüş, sağlık sistemi 5 adet maske dağıtmaktan aciz, liyakatsizliğin ve rüşvetin tavan yaptığı, çetelere ve mafyaya teslim olmuş, dış ilişkileri dibe vurmuş bir ülkeden başka bir şey değildir.  Size verilecek çok cevap var ama size en büyük cevabı ilk seçimlerde, ocağına ateş düşürdüğünüz halk verecektir.”