GÜNDEME BAKIŞ - CHP İzmir İl başkanı Deniz Yücel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''İzmir tüm altyapısıyla çökmüş vaziyette. Ben İzmir gibi muhteşem şehrimizin altyapı, üstyapı noktasındaki halini görünce insan eyvah diyor. Siz ne yapıyorsunuz?'' çıkışının ardından sert tepki gösterdi. 

RAHATSIZ OLDULAR
CHP  İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yaptığı açıklamada; ''Anlaşılan, bakanından genel başkanına kadar AKP’liler, Büyükşehir belediyemizin İzmir’deki ulaşım altyapısına yaptığı yatırımlardan ve istediği anda düşük faizle kredi bulabilmesinden çok rahatsız olmuş. Öyle ki; bu hazımsızlıkla, İzmir tarihinin en büyük sel felaketinde yaşanan acıları siyasi malzeme yapmaktan bile çekinmiyorlar. Devletin kurumlarını FETÖ’nün, yandaş vakıfların ve 5’li çetenin arpalığı haline getiren zihniyetten de başka bir şey beklenemez zaten.
Sayın Erdoğan önce bir karar versin. AKP’nin Genel Başkanı mı Türkiye’nin Cumhurbaşkanı mı olacak?  Siyaseten köşeye sıkışınca “ben Cumhurbaşkanıyım”, hakaret etmeye gelince  “ben AKP Genel Başkanıyım diyemezsiniz. Hakaretleriniz, iftiralarınız bitince kafanızı kaldırın da milletin yoksulluğuna işsizliğine, esnafın içler acısı haline, hak arayan gençlerin uğradığı şiddete bir bakın diyeceğim ama sizin milletle ne işiniz olur ki Meraklanmayın, artık milletin de sizinle işi olmaz zaten. Ne demek istediğimizi ilk seçimlerde çok acı bir şekilde anlayacaksınız" dedi.