GÜNDEME BAKIŞ- CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, 21 Aralık Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde başkan adayı olduğunu söyledi. Yıldız, "9 Kasım tarihinde başlayan delege seçimlerimiz, 4 Aralık’ta son buldu. Cumhuriyet Halk Partisi delege seçimleri, demokrasi şöleni içerisinde geçen demokratik bir yarıştır. Delege seçimlerinin kaybedeni yoktur. Kazananı, her zaman parti içi demokrasi ve CHP’dir. Şimdi önümüzdeki ilk görev, ilçe kongremizdir. Bu kongreyi de demokrasi şölenine çevirmek, daha güçlü bir örgüt yaratmak temel sorumluluğumuzdur. Bunu ancak kendi içimizde birlik ve dayanışmayı güçlendirerek sağlayabiliriz. Kimseyi kırmadan, ötekileştirmeden çalışarak, iktidar yürüyüşüne hazır olmak zorundayız” dedi.

BUNDAN SONRAKİ YAPACAKLARIMIZ ÖNEM KAZANDI
Yıldız, “Süreç içinde artan güven sayesinde, partimizin öncülüğündeki demokrasi güçleri, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde büyük bir başarı kazanmıştır. Kazanılan başarının sürekliliğinin sağlanması, içinde bulunduğumuz koşulların doğru değerlendirmesine ve bundan sonraki yapacaklarımızın yol haritası daha önem kazanmış, her zamankinden daha büyük sorumluluk yüklemektedir” diye konuştu.

PARTİMİZİN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNDE ADAY OLMAK İSTİYORUM
Bu dönem de ilçe başkanlığı yapmak istediğini kaydeden Yıldız, “Bütün bu olumsuzlukları ortadan kaldıracak tek seçenek, halkın örgütlü gücü olan CHP’dir. Çünkü CHP, kökü Kuvvayi Milliye’ye dayanan kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. CHP, ‘ne ezen ne ezilen, insanca halkça bir düzen’ diyenlerin partisidir. CHP, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir. CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni Kuranların partisidir. Böylesine bir görev partisinin yöneticisi ve üyesi olmak onurdur. Delegemizin desteğiyle bu onuru taşımak, partimizin iktidar yürüyüşüne katkıda bulunmak için aday olmak istiyorum” dedi.