GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Munzur Dağları'ndan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya'ya seslendi. Kaya'nın Muğla'da çıkan yangınlarda, olay bölgesinde olmasını hatırlatan Polat, Kaya'yı Tunceli'ye davet etti. Polat, "Milas'ta yangınlara, köylere, sahil beldesindeki köylere giden Atila Kaya kardeşim, İzmir Milletvekili Değerli kardeşim, Milas da Türkiye Cumhuriyeti'nin vatan parçasıdır, Munzur vadisi de vatan parçası, Kutu deresi de, Sultan Baba dağı etekleri de... Burada da yangın var. Aynı duyarlılığı senden buraya da bekliyorum. Şimdi ne Kutu deresine gidiyorum. O bir etiket yapan Grup Başkanvekilin vardı adını bilmiyorum, Hızlı mıydı neydi, onu da al seni bu dağlara bekliyoruz. Selamlar" ifadelerini kullandı. 
 

KAYA, "O DAĞLARI İYİ BİLİRİM"

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya ise, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın davetine "Tunceli'ye gel" davetine fotoğraflı yanıt verdi. Askerliğini Tunceli'de yaptığını ve odağları iyi bildiğini belirten Kaya, "Sayın Polat, Tunceli'den, Munzur ve Kutuderesi'nden bahsetmiş, beni oralara davet etmişsiniz. 1996-1997'de, vatani görevimi o dağlarda ifa ettim. Bölgeyi iyi bilirim. Komando bölüğümüzle kışın 3 haftasını da Kutuderesi'nde geçirdim. Tunceli'ye ve güzel insanlarına selam olsun"  sözleriyle yanıt verdi. dedi. 

POLAT, "MADEM SUYUNDAN İÇMİŞSİN"

CHP'li Polat ise, "Az daha uğraşsam çocukluğuna ineceksin Sayın Mahmut Atila Kaya, günün gerçekleriyle dünün nostaljik fotoğrafları aynı değil. Bugün yangın var diyoruz; Milas'ta değil Tunceli dağlarında. Madem Munzur'un suyundan içmişsin, bir de gelip burada halka moral verip yanında olsaydın" dedi.