Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve birinci bölge ikinci sıra adayı Murat Bakan seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. CHP’li Bakan, İzmirli gönüllü kadın saha ekibiyle beraber gündüz İzmir’in köylerinde seçim çalışması yaparken; akşam iftardan sonra ise merkez ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor.

18 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
Saha çalışmasının ilk haftasını geride bırakan Bakan, gönüllü kadın ekibiyle beraber Sancaklı, Çakaltepe, Palamutarası, Gölova, Efemçukuru, Çatalca, Yeniköy, Dereköy, Ahmetbeyli, Maydonoz, Çile, Ataköy, Çamönü, Develi, Çileme, Karakuyu, Bulgurca ve Tekeli mahalleleri olmak üzere Menderes’in 18 mahallesinde çalışmalarını tamamladı.

YARIM KALAN ‘HAYIR’I ‘TAMAM’LAYACAĞIZ
Gündüz köylerde çalışmalarını sürdüren Bakan, akşam iftardan sonra da İzmir’in merkez ilçelerinde çalışmaya devam ediyor. Buca, Güzelyalı ve Gaziemir’de akşam çalışması yapan Bakan, referandumdaki ‘HAYIR’ rüzgarının sahada devam ettiğini söyleyerek “Yarım kalan ‘hayır’ı‘tamam’layacağız” dedi.

“BU SEFER ELLERİM KIRILSA AK PARTİ’YE OY VERMEM”
İzmir birinci bölgedeki tüm köylere gideceğini belirten Bakan saha çalışmasıyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Ben sürekli seçim bölgemdeki köylerde vakit geçiriyorum. Sadece seçimden seçime gidip oy istemiyorum. Seçim yokken de gidiyorum. Biz insanlarla gönül bağı kurduk ve bu gönül bağını sürdürüyoruz. Her köyde sevgiyle karşılanıyoruz. Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki vatandaş artık gerçekten bıkmış. Karakuyu Köyü’nde bir vatandaşımız ‘İki seçimdir AK Parti’ye oy veriyorum, bu sefer ellerim kırılsa vermem’ dedi. MHP’liler kesinlikle AKP ile yapılan ittifakın karşısında. Merkez ilçelerde yaptığımız çalışmalarda da benzer tepkilerle karşılaşıyoruz. Partimizin Cumhurbaşkanı adayı, Hepimizin Cumhurbaşkanı Sayın Muharrem İnce’ye her kesimden tam güven, tam destek. İnce kazanacak, Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak, Cumhuriyet kazanacak, demokrasi kazanacak; biz kazanacağız.”