GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir’de mahalle delege seçimleri son iki güne girildi. Konak ve Bornova’da da partililer, destekledikleri isimlerin delege seçilmesi için oy kullanıyor. Bornova’da; Karacaoğlan, Kemalpaşa, Tuna, Yıldırım Beyazıt ve Yunus Emre’de Konak’ta ise; 26 Ağustos, Akın Simav, Cengiz Topel, Göztepe, Güzelyalı, Huzur, Levent, Mehmet Akif, Mehmet Ali Akman, Mithatpaşa, Trakya, Ulubatlı, Yavuz Selim, Zeybek ve Zeytinlik'te sandık kuruldu.

BORNOVA

YILDIRIM BEYAZIT’TA KIRMIZI LİSTE TEK BAŞINA
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde tek liste ile seçime girildi. Listenin rengi ise kırmızı oldu.

MAVİ-TURUNCU YARIŞI

Kemalpaşa Mahallesi’nde ise, mavi ile turuncu listelerin yarışına sahne olacak.

KARACAOĞLAN’DA BEYAZ-YEŞİL
Karacaoğlan Mahallesi’nde 6 delegenin seçileceği seçime beyaz liste tek başına girdi.

YEŞİL İLE KIRMIZI LİSTELER OYLANACAK
Tuna Mahallesi’nde seçim yeşil ile kırmızı listeler ile yapılacak.

KONAK
HUZUR MAHALLESİ'NDE DELEGELER BELLİ OLDU

Huzur Mahallesi’nde seçime beyaz listeyle girildi. Seçimin sonucunda, Bülent Ekinci, Meltem Uslu ve Rasim San delege seçildi.

26 AĞUSTOS'UN DELEGELERİ BELLİ OLDU
26 Ağustos Mahallesi'nde de seçime tek listeyle gidildi. Beyaz liste oylandı, Cuma Altın, Hülya Yetişkin, Gökhan Gökgör, Mert Koç delege seçildi.

YAVUZ SELİM DE TEK LİSTE
Yavuz Selim Mahallesi'nde de seçime tek listeyle gidildi. Üyelerin oyladığı kırmızı listede Arif Şahin, Fahrettin Togu ve Cemal Kaya’nın ismi oylanacak.

LEVENT’TE BEYAZ TEK LİSTE
Levent Mahallesi’nde de seçime beyaz tek listeyle gidildi. Sandıkta oylanan beyaz listede Enver Çelik, Ömer Mert, Gürol Işık, Erdinç Yılmaz, Sabit Mert Soylu yer aldı.

MEHMET AKİF DE TAMAM 
Mehmet Akif Mahallesi’nde tek listeyle girilen seçimde beyaz’da yer alan Cenk Korkmaz, Muzaffer Güven ve Zeynep Uyar ilçe kongre delegesi oldu.

ULUBATLI’DA TEK LİSTE
Ulubatlı’da sandığa tek liste beyaz gidiliyor. Listede; Bingüzel Taş, Asım Aydın, Ayşe Gül, Yaşar Yılmaz, Bayram Özer, İlhan Ergün bulunuyor.