Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – CHP’de yarın başlayacak kurultay maratonu öncesi İzmir delegeleri son kez buluştu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ev sahipliğinde 52 delege ve milletvekilleri Barolar Birliği Konuk Evi’nde bir araya geldi,

YÜCEL’DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
Yemekte birlik ve beraberlik mesajı veren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Kurultay öncesi burada milletvekillerimiz bizi ağırlıyorlar. Ben bütün kurultay delegeleri adına onlara teşekkür ediyorum. Bu süreçler zor ve stresli süreçlerdir ama keyifli ve tatlıdır. Yarın ve Pazar günü kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacak kadroları seçeceğiz. Aday olacak arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum. Çıkmış olduğu bu yolda muvaffak olmalarını diliyorum. Tüm kurultay delegeleri olarak milletvekillerimizi olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında, arkasında durduğunuz için yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

MASALAR BAHÇEDE!
İzmir delegeleri için Konuk Evi’nin bahçesi hazırlandı. Yücel ve Soyer yemekte aynı masada oturdu.  

KİM KİMLE OTURDU?
Yemekte delegeler kendi ilçelerindeki isimlerle aynı masada oturmayı tercih etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur aynı masa oturdu.

SOSYAL MESAFE KURALINA UYULMADI
Yemekte partililerin sosyal mesafe kuralına uymadıkları ve maske kuralına uymadıkları görüldü.

  

SOYER GİTTİ ÖZKAN GELDİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, yemeğe bir saat rötarlı katıldı. Özkan gelmeden kısa süre önce Soyer yemekten ayrıldı. Özkan, masaları tek tek gezerek delegelerle mesajlaştı.