Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- CHP Buca’da ilçe kongresi hazırlıkları devam ederken yola çıkan ilk isimlerden birisi İsmail Yüzer oldu. Alaattin Yüksel ve Asuman Ali Güven’in il başkanlığı döneminde il yönetim kurulu üyesi olan İsmail Yüzer Buca İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

TABANDAN GELEN TALEP DOĞRULTUSUNDA ADAY OLDUM
Tabandan aday olması yönünde önemli bir talebin olduğunu kaydeden Yüzer,  “Genel merkezimiz, kongre ve kurultay süreci ile iktidara yürüyüş yolunda start verdi. İktidara yürüyüş yolu mahalle delege seçimleriyle başladı, ilçe kongreleriyle devam edecek. Bu süreçte, bütün partili arkadaşlarımızla Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak en büyük hedefimizdir. Partimizden hiç kopmadım ve iktidar yolunda çalışmaya devam etti. Partili arkadaşlarımızdan seçimlerde aday olmam yönünde büyük bir talep oldu. Ben de aday olmaya karar verdim” dedi.

ÖRGÜTÜN ADAYI OLMAK İSTİYORUM
Konuşmasına devam eden Yüzer, “CHP’ye uzun yıllar partiliyim ve bundan onur duydum. Partililerimizle hep iç içe olup, taleplerini dinledim. Tabanın beklentilerini çok iyi biliyorum. Bugün de partimizin büyüyerek güçlenmesi, halkımızla bütünleşmesi için tüm üyeleri kucaklayan, tabanın sesine kulak veren bir yönetim anlayışını sağlamak için aday oldum. Örgütün adayı olmak istiyorum” dedi.