Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – CHP’de delege seçimleri tamamlandı. Bayraklı’da adaylık tartışması ise erken başladı. Yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olan Pınar Susmuş, Songül Gök, belediye eski meclis üyesi Cemal Eroğlu adaylık için “varım” dedi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdal Sandal’ın ise Susmuş’u desteklediği kulislere yansıdı.

SANDAL’DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR
Başkan Sandal, kongre süreciyle ilgili Gündeme Bakış’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sandal, “İlke olarak Bayraklı’da yeni bir havanın, barışın, hoşgörünün olmasını istiyoruz. Kavga, gürültü olmasın. Delege seçimlerini en sorunsuz şekilde tamamlayan ilçelerin başında geliyoruz. Bu da bizi oldukça memnun etti.  Genç, dinamik, kadın bir partili arkadaşımız aday olursa bu bizi mutlu eder. Pınar Hanım’ın bir talebi var.  Bundan memnuniyet duyuyoruz. Bizim kriterlerimize uygun bir arkadaşımız. Ancak bu delegasyonun takdiri” dedi.

BELEDİYE BAŞKANIYLA UYUM İÇERİSİNDE OLAN BİR İLÇE BAŞKANI OLMASI...
Kongrede herkesin aday olma hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Sandal, “Herkes bizim partilim. Yine herkesin aday olması demokratik hakkı. Bu süreçte ilçe başkanı ile belediye başkanının uyum içerisinde olması gerekiyor. Süreç ilerliyor. Bu sürecine delege seçimlerinde olduğu gibi kavgasız, gürültüsüz bir şekilde tamamlayacağız” diye konuştu.