GÜNDEME BAKIŞ- İzmir Büyükşehir Belediyesi kent içi trafiği rahatlatmak için Karşıyaka'daki tramvayı Çiğli'ye uzatmak için proje hazırladı. Proje geçtiğimiz aylarda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'da sunuldu.

SOYER'DEN ÇİĞLİ TRAMVAYI AÇIKLAMASI: "BAKANLIKTAN ONAY BEKLİYORUZ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

AK PARTİLİ DAĞ DEVREYE GİRDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ projenin hızlı bir şekilde onaylanması için devreye girdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan müjdeli haber bugün geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer projenin Ankara'da onaylandığını açıkladı.

Soyer, ''İzmir ve Çiğli için müjdeli haber geldi. Çiğli tramvayı projemiz Ulaştırma Bakanlığı tarafından onaylandı. Başta Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a ve projeyi bakanlık nezdinde takip eden İzmir milletvekili Hamza Dağ’a müteşekkirim.'' dedi

HAMZA DAĞ'DAN SOYER'E: 'NE DEMEK BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ'
Soyer'in açıklamasının ardında AK Partili Dağ'dan açıklama geldi. Dağ, 'Ne demek, nazik tavrınız için biz teşekkür ederiz. Tunç Soyer Buca Metrosu için onay geldiğinde "Şimdi sıra Çiğli Tramvayı'nda" demiştik. Çiğli Tramvayı da onaylandı. Balıkçı Barınağı için çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: 'O TRAMVAY İZMİR'E GELİYOR'
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ise, ''İBB Çiğli Tramvay Projesi, Ulaştırma Bakanı tarafından onaylandı. Şimdi tramvay Cumhurbaşkanı’nın onayına doğru hızla ilerliyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.'' dedi.