İzmir'in kendisinden çok şey beklediğinin bilincinde olduğunu belirten AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, “İş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarında İzmir'in çıkarları için bugüne kadar kesintisiz sürdürdüğümüz çalışmayı, İzmir halkının da desteğiyle seçimden sonra artan bir ivmeyle devam etme kararlılığındayız” dedi.
İş dünyası, esnaf, hemşeri dernekleri, sivil toplum kuruluşları ve tüm kesimlerin sorun, talep ve çözüm önerilerinin Ankara'ya iletilmesinde köprü rolü üstleneceğini tekrarlayan Nasır, “İzmir'de açacağımız ofisle, özellikle ticaret ve sanayi odalarında tespit edilen ve çözüm yolları ortaya konulan sorunların merkezi hükümete iletilmesinde ve sorun çözüme ulaşıncaya kadar takibinde titiz bir çalışma sergileyeceğiz” diye konuştu.

Kendisinin de içinde bulunduğu ve yıllardır sorunlarının çözümü için mücadele ettiği inşaat sektörünün bütün kesimlere hitap eden 200 sektör ve 5 bin kalem ürünü kapsayan, ekonominin lokomotifi bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Necip Nasır, “İnşaat sektörü başta olmak üzere; tüm sektörlerin talep ve beklentilerine kulak veren bir anlayışla hareket edeceğiz” dedi.

Yarım asırdan fazla bir süredir, İzmir'de yaşadığını ve işini, aşını her şeyini İzmir'e borçlu olduğunu vurgulayan Nasır, “İzmir'e karşı büyük bir sorumluluğumuz var. İzmir'in çıkarlarını bugüne kadar her şeyin üstünde tuttuk. Bugüne kadar olduğu gibi halkımızın teveccühüyle milletvekili seçildikten sonra da hemşerilerimizle iç içe olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.