Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerini anlatıyor. Selvili Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, kentsel dönüşümün nasıl ve ne zaman olacağı yönündeki soruları yanıtladı. Doğan dönüşümün 1 Nisan'dan itibaren hızla başlayacağını ve bunun vatandaşın istekleri doğrultusunda yapılacağını belirtti. Vatandaşları söylentilere inanmamaları konusunda uyaran Doğan, şöyle dedi:

"Hükümetimiz adaleti gözeterek, vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamasını amaçlıyor. Tüm adımlar, bu amaç için atılıyor. Devletimiz iyi niyetle çalışırken, bazıları söylentiler ortaya atarak vatandaşlarımıza yanlış bilgi veriyor, yalan söylüyor. Kentsel dönüşümde sizin istemeyeceğiniz hiçbir şey olamaz. Arsa içindeki binadan, bahçenizdeki ağaca kadar her şey değerinde hesaplanacak. En ufak hak kaybı olmayacak. 'Manzaralı, güzel yerler müteahhite verilecek' diyenler art niyetli ve provokatördür. Bunları yayanlara dikkat edin ve kesinlikle inanmayın. Ayrıca bir kişiyi yaşadığı yerden alıp başka bir bölgeye gönderme gibi bir düşünce de kesinlikle söz konusu değil. Dönüşüm, olduğu yerde yapılacak. Size söz veriyorum, hep beraber el ele vererek herkesin özeneceği yepyeni bir Karabağlar inşa edeceğiz. Kazanan başkaları değil, Karabağlılar olacak."

ORTAK YÖNETİM
İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'ın hizmet konusunda 'mahrumiyet bölgesi' olduğunu öne süren Doğan, "Karabağlar, Konak Belediyesi'nden ayrıldıktan sonra iki dönemdir yeteri kadar hizmet alamıyor. Yeteri kadar sosyal donatıları yok. Kentin tam göbeğinde olup da ciddi anlamda mahrumiyet bölgesine dönüşen bu güzel ilçemiz, çok ciddi hizmet bekliyor. Sizlerin desteği ile AK Parti olarak seçimden zaferle çıkarak bölgemize hizmet edeceğiz. Bu kenti sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizin istek ve önerileriniz doğrultusunda bir yönetim anlayışımız olacak. İsteğiniz dışında Karabağlar'da hiçbir şey yapılmayacak" dedi.