GÜNDEME BAKIŞ – Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin taleplerini kulak arkası ettiğini iddia etti. “Büyükşehir Bayındır’a ayrımcılık yapıyor” diyen Demirezen, “Mahalle muhtarlarımızın önemli bir bölümü siyaset yapmıyor. Onlarla konuştum. Bir muhtar, ‘Benim mahallemde 40 tane ihtiyaç sahibi, durumu çok kötü olan var. Büyükşehir Belediyesi çalışanları bir listeyle geliyor. 20 kişi var. Bu listeyi nereden aldılar? 65 yaş üstü zeytinliği, kirazı kısacası para sıkıntısı olmayanların evine erzak bırakıyorlar’ diyor. Anlayacağınız esas gariban listede yok! Yardım alamıyor” dedi.

TALEPLERİMİZ KARŞILANMADI
20-25 gün önce ilçe belediye başkanlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başkanlığında bir araya geldiğini anlatan Başkan Demirezen, “Bayındır Belediyesi olarak ilçemizde 40 bin maske dağıttık. Tunç Bey, toplantıda ihtiyaçları kendilerine bildirmelerini istedi. Biz Büyükşehir’e eldiven, dezenfekte için malzeme vs. ne ihtiyacımız varsa bildirdik. Ama hiçbir şey gelmedi. Bu gerçekten ilginç bir durum. Şimdiye kadar bin 216 kişiye erzak dağıttık. Ramazan’da 2 bin 700 erzak daha dağıtacağız.

CHP’LİLER, ‘TUNÇ SOYER’İN SELAMI VAR’ DEYİP BÜYÜKŞEHİR'İN MASKELERİNİ DAĞITIYORLAR
Başkan Demirezen, üzerinde Tunç Soyer gönüllüleri yazan kişilerin Bayındır’da da Büyükşehir’in paketlerini dağıttığını, şimdilerde ise CHP’liler özellikle pazar kurulduğu günler vatandaşlara maske dağıttığını belirterek, “CHP’liler, ‘Tunç Soyer’in selamı var. Bu maskeleri o gönderdi’ diyor. Böyle bir şey olur mu? Belediyenin maskesini neden CHP’liler dağıtıyor. O zaman biz de cumhur ittifakı üyesi arkadaşlarımızı çağıralım. Onlara dağıttıralım! Böyle bir şey olur mu? Bu gerçekten nezaketsiz bir durum!” dedi.