GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, tutuklanan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve Urla Belediye eski Başkanı Burak Oğuz’un geçtiğimiz yerel seçimlerde aday çıkarılmakla CHP’nin İzmir’i cezalandırdığına söyledi.

 SON DAKİKA PARTİDEN İHRAÇ ETMELERİ…
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli CHP’nin başkan tercihlerini sert dille eleştirdi. Sürekli, “CHP; İzmir’i ‘nasıl olsa bizimdir’ mantığı ile gördükçe hata üstüne hata yapıyor. FETÖ bağlantısı belgelenen Urla’dan sonra Menemen’de  aday yaptığı belediye başkanı Aksoy’un zimmet, irtikap,  Son dakika hamlesiyle belediye başkanlarını partiden ihraç etmek istemeleri; yaptıkları tercih hatasından muafiyet sağlamaz! Yaşananlar her şeyden önce İzmir halkının ve seçmeninin hakkını gasptır.
Görünen o ki; CHP İzmir’i ‘elde var bir’ olarak gördükçe bu vahim tablolar yaşanmaya devam edecek; yerel hizmet noktasında  zaten 3. Ligde olan İzmir’i amatör kümeye düşüren; daha da ötesi halka rağmen iş yapan bu zihniyete 2024’te İzmirliler hak ettiği yanıtı verecektir!

KAYA’DAN VİDEOLU GÖNDERME
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Aksoy ve Urla eski Belediye Başkanı Burak Oğuz’un CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile olan bir videosunu paylaştı. Kaya, “Önce Urla sonra Menemen. Kılıçdaroğlu'nun övgüler yağdırarak, ‘Çok seviyorum, size emanet ediyorum' diyerek aday gösterdiği isimlerin hali ortada. Biri FETÖ'cülükten ceza aldı, diğeri yolsuzluktan tutuklandı. İzmir'i çok sevdiler halimiz ortada, Türkiye'yi Allah korusun” diye konuştu.