Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- CHP’de parti içi yarışın başladığı Konak’ta flaş bir iddia ortaya atıldı. CHP Konak eski İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Akdeniz, Altınordu, Ali Reis, Bozkurt gibi mahallerde sandık kurulmadı. Bunun nedeni ne? Ortada ne görevli var ne de sandık. İptal mi ettiler, yapıp gittiler mi bilmiyoruz” dedi ve Atilla Mahallesi’nde ise seçim saatinden erken kurulduğunu iddia etti.  

SEÇİMLERİ PROVOKE EDİYOR
CHP’li Yılmaz’a Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’dan jet yanıt geldi. Yılmaz’ın seçimleri provoke etmeye çalıştığını savunan Gruşçu, “Bu şahıs kendini partinin ve örgütün üzerinde gören, bireysel siyaset anlayışıyla hareket eden sadece kendini partide var etmeye çalışan birisidir.  Seçimleri provoke etmeye çalışıyor. Sabahtan bu yana gayet huzur ve sulh içerisinde geçen seçimlerimizin kimsenin provoke etmesine izin vermeyeceğiz. Seçimlerde usulen uygun, her bir mahallemize sandık konulup devam ediyor” dedi.

ATİLLA MAHALLESİ’NDE BOZGUNCULUK YAPMAYA ÇALIŞMIŞ
Konuşmasına devam eden Gruşçu, “Atilla Mahallesi’nde kendisi bir bozgunculuk yapmaya çalışmış. Arkadaşlarımız müsaade etmemiş. Yanında getirdiği Lütfü Türker ile beraber sahte imza attırmaya çalışarak seçimi iptal ettirmeye çalışmış. Arkadaşlarımız burada da tutanaklarını tuttu. Seçimlerimiz barış içerisinde devam ediyor. Asla provokeye müsaade etmeyeceğiz.  Seçimler yerinde ve belirtilen saatlerde yapılıyor.”