Orta gelirli vatandaşlara yönelik konut kampanyasının ayrıntıları belli oldu.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz, yeni konut kampanyası kapsamında üç farklı ödeme seçeneği sunulacağını açıkladı.

Kampanya kapsamında düşük faiz oranları ve peşinatsız seçenekler sunulacak.

Vatandaşlara, konut alımı için üç farklı ödeme seçeneği sunulacak.

Kampanya Emlak Konut'un İstanbul, İzmir, Antalya ve Balıkesir'deki 25'ten fazla projesinde geçerli olacak.

PEŞİNATSIZ AZALAN TAKSİTLİ MODEL

Birinci modelde, peşinatsız azalan taksit seçeneği bulunuyor. Bu modelde vatandaşlar, peşinat ödemeden ev sahibi olabilecek ve taksitleri her geçen ay azalarak devam edecek. Aylık yüzde 0,99 vade farkı ile 60 aya kadar vade seçeneği sunulacak.

BİR YIL ÖDEMESİZ, UYGUN FAİZLİ MODEL

İkinci modelde, ilk 12 ay boyunca taksit ödemeleri Emlak Konut tarafından karşılanacak., Ev sahibi olmak isteyenler ilk yılı taksit ödemeden geçebilecek. Bu sayede alıcılar, toplamda yüzde 12 oranında bir kazanç elde edecek. Ayrıca, aylık yüzde 1,29 vade farkı ile 60 aya kadar taksit imkânı sunulacak.

LEASİNG DESTEKLİ ÖDEME MODELİ

Üçüncü modelde ise, Emlak Konut olarak, ev sahibi olmak isteyenlere leasing destekli finansman modeli sunulacak. Bu model, uzun vadeli ve esnek ödeme seçeneğine sahip olacak.

Bu kampanya kapsamında İstanbul’da 6 milyon liralık bir ev için 60 ayda, aylık 61 bin 698 liradan başlayan taksitlerle ödeme yapılacak.

4 M5C D R On B0 Or Np8D Xj N4 Vg

KAMPANYANIN GEÇERLİ OLDUĞU PROJELER

YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY EVLERİ, Arnavutköy/İstanbul

YENİ FİKİRTEPE, İstanbul/Kadıköy

KUZEY ADALAR, İstanbul/Kartal

BARBAROS 48, İstanbul/Beşiktaş

BATIYAKASI, İstanbul/Kartal

EBRULİ KAYAŞEHİR, İstanbul/Başakşehir

GÖLYAKA İSTANBUL, İstanbul/Avcılar

ODAK İSTANBUL, İstanbul/Bağcılar

HAYAT FLORA, İstanbul/Küçükçekmece

MAJÖR GÖLYAKA, İstanbul/Avcılar

MEYDAN BAŞAKŞEHİR, İstanbul/Başakşehir

NEZİHPARK BAHÇEKENT, İstanbul/Başakşehir

TUAL ASYA, İstanbul/Sancaktepe

BAŞAKŞEHİR AVRASYA KONUTLARI CADDE, İstanbul/Başakşehir

GÖKTÜRK KEMER EVLERİ, İstanbul/Eyüpsultan

NİDAPARK İSTİNYE, İstanbul/Sarıyer

SENFONİ ETİLER, İstanbul/Etiler

TUAL GÖLYAKA, İstanbul/Avcılar

VADİ PANORAMA, İstanbul/Kağıthane

YENİ LEVENT, İstanbul/Sarıyer

PARK YAŞAM ÇINARKÖY, İstanbul/Çekmeköy

EVORA İZMİR, İzmir

ALLSANCAK, İzmir/Alsancak

BALIKESİR EMLAKKONUTLARI Balıkesir, Altıeylül

PARK YAŞAM ANTALYA Antalya/Aksu

SOSYAL KONUT KAMPANYASI DA GELİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dün iki yeni kampanya başlatılacağını duyurmuştu.

Kurum, dar gelirli vatandaşlar için sosyal konut kampanyasının yıl sonunda başlatılacağını açıklamıştı.