İlçe sınırlarında yaşayan ailelerin yeni doğan bebeklerine “Aramıza hoş geldin bebek” diyerek ailelerin mutluluğuna ortak olan Dikili Belediyesi, gerçekleştirilen ziyaretlerle anne ve bebeklerin temel ihtiyaçlarının karşılandığı bir set hediye ediyor.

 Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçe sınırlarında yer alan 30 mahallede hayata geçirilen ve etkin bir şekilde sürdürülen sosyal sorumluluk projesi “Aramıza Hoş Geldin Bebek”  günden güne daha fazla aileye ulaşarak, ailelerin bebek sevincine mutluluk katmaya devam ediyor.

“HEMŞERİLERİMİZİN İYİ GÜNÜNDE DE KÖTÜ GÜNÜNDE DE YANINDAYIZ”
Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Taner Şen, Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un talimatı ile Mayıs ayı itibari ile başlangıcını yaptıkları proje ile yeni doğan bebeklerin ailelerine gerçekleştirdikleri ziyarette hediye ettikleri  "Aramıza Hoş Geldin Bebek" seti ile ailelerin bebek sevincine mutluluk ve güzellik katmayı hedeflediklerini  söyledi. Sevginin kenti Dikili’nin yeni bireyleri olarak dünyaya gözlerini açan bebeklerin ailelerin yükünü hafifletmek için içerisinde yeni doğan bir bebeğin ihtiyacı olan temel kullanım malzemelerin olduğu bebek setini hediye ettiklerini ifade eden Şen,  “Mustafa Başkanımızın talimatı ile ekiplerimiz hassas bir çalışma yaparak, kent sınırlarımızda yeni çocuk sahibi olan aileleri belirliyoruz. Şu ana kadar 20 bebeğimizin sevincine ortak olarak,  ailelerini ziyaret edip anne-bebek bakım set hediye ettik. Bu anlamlı kampanyamız hem ailelerimize sunduğumuz dostluk eli hem de ortaya konulan dayanışma açısından örnek bir proje. Dikili Belediyesi olarak, Mustafa Başkanımızdan  aldığımız pozitif güçle tüm hemşehrilerimizin iyi gününde de kötü gününde de hep yanında olmaya devam edeceğiz. Projemiz kesintisiz ve herkesi kucaklayan bir şekilde artarak devam edecektir" dedi.

 “HALKÇI VE KATILIMCI PROJELERE DEVAM EDİYORUZ”
Proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlere katılım gösteren Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Çiğdem Elibol, sevginin kenti Dikili'de sevginin egemen olduğu mutluluklara ortak olmaktan büyük keyif aldığını belirterek, "Sosyal demokrat çizgide, Cumhuriyetin ışığında herkesi kucaklayan, halkçı ve katılımcı projelerin Dikili'de hayat bulması için kesintisiz olarak gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Dikili Belediyesi’nin yapmış olduğu sürprizden dolayı büyük mutluluk yaşayan aileler de, "Mustafa Başkanımıza ve Dikili Belediyesi çalışanlarına bu mutlu günümüze ortak oldukları çok mutlu olduk. Dikili’de yaşamaktan çok mutluyuz. Katkı sunan herkese teşekkür ederiz" dediler.