GÜNDEME BAKIŞ – Seferihisar Belediye Salonu’nda gerçekleşen kongreye CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri Atila Sertel, Ednan Arslan, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Güzelbahçe ve Narlıdere ilçe başkanlarıyla çok sayıda partili katıldı. Kongrenin divan başkanlığını Vekil Ednan Arslan yaptı.

TEK ADAYLI KONGRE!
Kongrede CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak yeniden aday oldu. Kongre tek adaylı gerçekleşiyor.

Solak’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Seyide Alkan, Bülent Altın, Haluk Dede, Sait Halistoprak, Fatma Karakuş, Nevim Koç, Ayşegül Okyay, Yasemin Temese, Tuncay Topuz, Semih Tuğral, Salih Turan, Mert Üstüner, Akın İldeniz.

ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR
Açılış konuşmasını yapan Solak, “Cumhuriyet Halk Partisi özgürlük ve bağımsızlık sevdasının yüreklerde yankılanmasıdır. Partimiz Cumhuriyet ve devrimlerin güçlü kalesidir. Bu partinin bir neferi olmaktan her zaman gurur duydum ve ömrümün sonuna kadar gurur duyacağım. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek; siyaset bana ne verecek demek değil, ben topluma ve halkıma ne vereceğim demektir. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde partimiz ülke genelinde çok önemli bir başarıya imza atmıştır. Şimdi hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni ilk genel seçimlerde iktidara taşımaktır. Bu anlamda yerel yönetimlerdeki başarımız halkımıza Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını müjdeleyecektir.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
Solak, “Seferihisar İlçe örgütümüz 31 Mart yerel seçimler sürecinde gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalar sonucunda ilçemizden iki değerli Belediye Başkanı çıkarmıştır.
Seferihisar Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yetişkin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer. Bu başarı asla tesadüf değildir, siyasi başarıların sırrı takım çalışmasında gizlidir. Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütümüz takım çalışmasını çok iyi gerçekleştirmiştir. İlçe yönetimindeki görev alan  birbirinden değerli çalışma arkadaşlarıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.

ÖRGÜTTEN ALDIĞIM GÜÇLE ADAYIM
Solak konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütünde sağladığımız barış iklimini daha da perçinlemek için örgütümden aldığım güçle Cumhuriyet Halk Partisi  Seferihisar İlçe Başkanlığına adayım. Seçilen delege arkadaşlarımın çıktığım bu yolda benimle birlikte yürüyeceklerine olan güvenim tamdır. Tüm delege arkadaşlarımı buradan sevgi ve saygıyla bir kez daha selamlıyorum. Sizlerin değerli oylarıyla İlçe Başkanı seçileceğim yeni dönemde ekibimle birlikte gerçekleştirmek istediğimiz bazı projelerden söz etmek istiyorum. Tüm çalışmalarımızda geçmişte olduğu gibi Seferihisar Belediye Başkanı Sayın İsmail Yetişkin ile birlikte uyum içinde Seferihisar halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.”