Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- Bayraklı Belediyesi Meclisi’nin Kasım ayı birinci oturumu Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal idaresinde gerçekleşti. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında meclis üyeleri farkındalık yaratmak için oturuma başlamadan önce maske taktı.

AYDIN ÇİNE BELEDİYESİ’NDEN ARAÇ MI ALDIK?
Dilek ve temenni bölümünde söz hakkı alan AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Aktaş, “Bayraklı'da Aydın’ın Çine Belediyesi'ne ait araçlar dolaşıyor. Haşim İşhanı önündeki çöplerin alıyor. Biz bu belediyeden destek mi alıyoruz. Yoksa araçlarını mı satın aldık?” dedi.
Başkan Sandal, “Bunun bizimle ilgilisi yok. Yasal olarak bir anlaşmamız yok. Biz yine de bir araştıralım” dedi.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN İLGİNÇ ÇIKIŞ: 'BURADA SİZİN UŞAĞINIZ YOK'
Toplantıda, AK Partili Belediye  Mikail Bilici'den ilginç bir çıkış geldi. Her meclis toplantısında attığı imzaların fazlalığından yakınan AK Partili Bilici ise, “Şu dosyalara bakar mısınız? Buruda sizin uşağınız yok. 90 tane dosyaya imza atmak zorunda kalıyoruz. Bunları biraz bölelim” dedi.

LÜTFEN BÖYLE KONUŞMAYIN!
Bilici’yi cevap veren Başkan Sandal, “Lütfen böyle konuşmayın. Vatandaşın talebi var. Burada yoğun var ki dosya geliyor. Vatandaşın her talebi bizim için önemlidir ve aciliyeti vardır” dedi.