Belediye binasında gerçekleşen toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Yerel Hizmetler Şube Müdürü Nadir Tokatlıoğlu katıldı. Başkan Engin, yerel seçimlerden bu yana hayata geçirdiği projeleri içeren slayt gösterisini izletti. Yapılan yatırımlar, muhtarların beğenisini kazandı. Devam eden ve yeni yapılacak projeler konuşuldu. Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde giderilecek eksikler masaya yatırıldı.

 
“YÜKÜMÜZ AĞIR AMA DURMAYACAĞIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Pandemiden dolayı hepimizin omuzlarındaki yük arttı ancak hiç durmadan, imkanlarımız dahilinde yatırımlarımızı sürdürdük. Güzel işler yaptık. Sizlerin desteği ile, sokaklarımızdaki eksikleri tamamlamak için de var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
 
“TÜM İMKANLARLA YANINIZDAYIZ”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Yerel Hizmetler Şube Müdürü Nadir Tokatlıoğlu da “Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla muhtarlarımıza destek olmak için çabalıyoruz. Tunç Soyer başkanımızın da talimatı bu şekilde. Birlikte şehrimiz için güzel işler yapacağımıza eminim” dedi.