Hale YILDIRIM / GÜNDEME BAKIŞ - Karabağlar'daki Aqua Yaşam Yüzme Havuzu ile ilgili GÜNDEME BAKIŞ'ın ortaya çıkardığı skandalda yeni bir gelişme yaşandı.
MÜHÜR KIRILDI
Geçtiğimiz Temmuz ayında havuz suyunuh belirlenen değerleri karşılaşmaması üzerine ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri Havuzu mühürlenmişti. Daha sonra mührün havuz tesisini işleten belediye şirketi yönetimi tarafından kırılması talimatı verildiği iddia edilmişti. İlçe sağlık müdürlüğü ekipleri; mührün kırıldığını tutanakla tespit etmişti.
SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU
Yaşanan bu gelişmenin ardından mührün kırılmasıyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.
MÜLKİYE MÜFETTİŞ TALEBİ
GÜNDEME BAKIŞ'ın İçişleri Bakanlığı kaynaklarından edindiği bilgiye göre; konuyu araştırması için Kaymakamlık mülkiye müfettişi talep etti.





