Challenger Cup finalinde Galatasaray Zena’yı mağlup eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Sutopu Kadın Takımı Şampiyon oldu. Son şampiyon ve namağlup olarak katıldığı turnuvanın yarı finalinde Hırvat temsilcisi Žavk Mladost’u 14-8 ile geçen İzmir ekibi, İstanbul Cemal Kamacı Spor Kompleksi’nde oynanan ve TRT Spor’un canlı yayınladığı final maçında Galatasaray Zena’yı 9-8 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.
Avrupa'da oynadığı tüm müsabakaları kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi Sutopu Kadın Takımı yenilmezlik serisini de 14 maça çıkardı. Sırbistan temsilcisi Vaterpolo Klub Vojvodina'yı 15-9 yenen Žavk Mladost ise kupa üçüncüsü oldu.
İzmir'in gururları Avrupa şampiyonu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sutopu Kadın Takımı, Challenger Cup finalinde Galatasaray Zena’yı mağlup ederek ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de 3 ilçede sular akmayacak: İşte mahalle mahalle su kesintileri!
Şeyma Subaşı hakkında yakalama kararı!
18 Aralık Perşembe İzmir'in o ilçeleri karanlığa gömülecek!
İzmir'de ulaşıma 445 milyonluk yatırım: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek!
Kurak geçen günlerin ardından İzmir’e yağış geliyor!
İZSU’dan ‘karalama kampanyasına’ tepki: İzmir'in içme suyunda hiçbir sorun yok!
Acil serviste yatan hastadan 120 bin TL para istediler: Hastane parayı faiziyle iade edecek
Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı





