GÜNDEME BAKIŞ- İzmir’in Aliağa ilçesinde mülkiyeti Elektrik Üretim A.Ş’ye ait olan 39 bin 862 metrekarelik  deniz manzaralı  arazi Özelleştirme İdaresi tarafından satışa çıkardı. Yapılan ihalenin ardından 130 milyon TL ile en yüksek teklifi veren CSY Global Enerji mülkü satın aldı. 

ALİAĞA’DAKİ TEK KONUTLARI ÖZELLEŞTİRİLECEK... İŞTE İSTENEN RAKAM! HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

YOK YOK

Atıl bir şekilde duran alanla ilgili özetle bilgiler şu şekilde:

“Tesislerde her biri 2 katlı olmak üzere toplam 20 blok bulunmakta olup, her katta 4’er daire olmak üzere toplam 80 daire mevcuttur. 18 adet blokta bodrum kat mevcut olup kalan 2 blokta ise bodrum kat bulunmamaktadır. Her daire 3 oda 1 salondan ibaret olup, dairelerin her biri 110m² ’lik kullanım alanına sahiptir. Lojmanların bodrum katları genellikle depo olarak kullanılmakta olup, bakımsız durumdadır.

Sosyal tesisler alanında 1 adet basketbol sahası, 1 adet futbol sahası ve 1 adet spor aletleri ve çocuk parkı bulunmaktadır. Misafirhane binası, taşınmazın orta noktasında bulunmakta olup deniz manzaralıdır. İçerisinde 15’i standart 2’si suit olmak üzere iki katta toplam 17 adet oda ve 1 adet yemek ve misafir salonu, 1 adet teras ve bodrum kat bulunmaktadır. Alakart (Lokal) Binasında 1 adet mutfak, 1 adet yemek salonu, 1 adet oyun salonu ve bodrum kat bulunmaktadır.