Çatalca Mahallesi’nde bugün düzenlenen dağıtım töreninde İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Büyükşehir Belediyesi olarak amaçlarının “vatandaşın hayatına dokunmak, onların hayatını değiştirmek, daha iyi bir hayat ve daha iyi bir tarım mümkün diyerek üreticileri müreffeh bir hale getirmek” olarak tanımladı. Özuslu, bu amaç doğrultusunda üreticilere destek vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 

Haluk Levent’e teşekkür
Konuşmasında desteğinden dolayı Haluk Levent’e teşekkür eden Özuslu, “Bu memleketin köylüsünden, işçisinden bihaber bir biçimde yapılan sanattan kimseye hayır gelmez. Haluk Levent Adanalı ancak İzmir’e yardım ediyor. Toplumsal dayanışma işte budur" dedi. 

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes Belediyesi olarak zarara uğrayan çiftçilerin her daim yanlarında olacaklarını vurguladı.  Çatalca Mahallesi Muhtarı Süleyman Üstün Güner ise yangının bilançosunun ortaya çıktığı ilk günden beri kendilerine destek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. 

Neden Solucan Gübresi?
Solucan gübresinin toprağın mikrobiyolojik çeşitliliğini zenginleştirerek bitkilerin büyüme ve gelişimini hızlandırma özelliği bulunuyor. Bu özellik topraktaki biyolojik canlılığı arttırıyor.