GÜNDEME BAKIŞ - Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilgili birim amirleriyle birlikte son olarak İnönü Caddesi’nin Hatay bölümünde denetim yaptı. Mahalle muhtarları, zabıta, ilçe emniyet, tarım ve orman müdürlüklerinden ekiplerin de katıldığı denetimde, esnaf ve vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması istendi.

Çeşme Durağı’ndan Hakimevleri’ne kadar süren denetimde Kaymakam Öneği ve Başkan Selvitopu, başta gıda üretimi ve satışı yapanlar olmak üzere farklı iş kollarında çalışan esnafı ziyaret etti. Kafe ve restoranlardaki masalarda oturanların sosyal mesafe kurallarına uymaları istendi.

Toplu ulaşım araçlarında denetim yapan Kaymakam Öneği ve Başkan Selvitopu, esnafın sorunları, taleplerini de dinledi.

Salgının yeniden hız kazandığını hatırlatan Başkan Selvitopu, “Önlemler önümüzdeki günlerde yoğunlaşacak gibi görünüyor. Biz de belediye olarak bu konuda elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Tüm vatandaşlardan beklentimiz, bu konuyu hafife almamaları. Lütfen herkes, kendisinin ve çevresinin sağlığı için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uysun” dedi.