Kutlama programına Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Solmaz,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve Urla halkı katıldı. 

GELECEĞİMİZİN YARINLARIMIZIN TEMİNATISINIZ
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Solmaz; “Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak sizler her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan sevgi, barış ve hoşgörü içerisinde sorunların üstesinden gelecek, birlik içerisinde hareket ederek gençliğin lider ülkesi Türkiye’yi daha güçlü bir hale getireceksiniz. Geleceğimizin, yarınlarımızın teminatı sizlersiniz” dedi.

Gençliğe hitabe, Gençliğin Ata’ya cevabı günün anlam ve önemine uygun şiirlerin okunması ile devam eden program izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Halk oyunları, dans gösterileri ve Urla İmam Hatip Lisesi Mehter takımının gösterileri ise kutlama programına renk kattı. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları nedeniyle düzenlenen şiir, komposizyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Başkan Sibel Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Solmaz takdim etti.