İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Selçuk'u ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel tarafından karşılanan Başkan Soyer, ilk olarak Selçuk Efes Kent Belleği'ni gezdi. Daha sonra Başkan Sengel ile birlikte Selçuk Belediyesi Hizmet Binası'na geçen Başkan Soyer, burada Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve beraberindeki belediye çalışanları ile bir süre sohbet etti. Belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Sengel'den bilgi alan Soyer,  İzmir'in stratejik planı içerisinde Selçuk'un önemli bir yere sahip olduğunu ve mutlaka yer alması gerektiğini belirtip, "Aksi takdirde Selçuk için olduğu kadar İzmir için de bir kayıp yaşarız. Bu nedenle Selçuk'un mutlaka İzmir'in gelişimi için hazırlanan stratejik plana dahil olması gerekir" diye konuştu.


Süreç içerisinde bu konuda daha aydınlatıcı bilgiler aktarılacağını belirten Başkan Soyer, "Stratejik plan içerisinde önümüzdeki beş yılın hedefleri, misyonları, üst hedefleri, alt hedeflerini netleştirmek için birlikte çalışmamız lazım. Biz bu konuda sizi bilgilendirecek ve davet edeceğiz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de "Sizlerle bir arada olmak bizim için büyük mutluluk. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini hissetmek bizim için büyük bir güç. Birlikte güzel işler yapacağız" dedi.