İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in desteğiyle Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. ve Karşıyaka Spor Kulübü güçlerini birleştirerek kente ölümsüz bir eser bırakmak için el ele verdiler. Karşıyaka Spor Kulübü’nün yöneticileri, sporcuları ve her şeyden önemlisi taraftarları artık KSK Fan Zone’da buluşacak. Büyük bir yaşam alanı olarak düzenlenecek alanda KSK Store, restoran, kafe ve maçları izleme alanı olmak üzere Karşıyakalı taraftarlara hizmet verecek.

Kent Ocakbaşı olarak faaliyet gösteren alanda KSK Fan Zone hayat bulacak. Bütün işletmeler Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. tarafından işletilecek. KSK Fan Zone Karşıyaka'ya gönül vermiş herkesin evi olacak. Tunç Soyer’in önceki günlerde “Kulüplerimiz, güzel kentimizin tanıtımında etkin ve önemli bir rol üstlenecek, böylelikle tam bir, 'İzmir Zamanı' yaşayacağız" sözleriyle kulüplere tam desteğini açıklamıştı. KSK Fan Zone Karşıyaka’ya gönül veren herkesin rüyası olacak

“KSK FAN ZONE KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ’NÜN YARININI İNŞA ETTİĞİMİZ YER OLACAK”

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı “KSK Fan Zone için Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve ekibine taraftarlarımız ve kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum. Onların heyecanı bizi de sardı ve Karşıyaka Spor Kulübü olarak çok mutluyuz. Taraftarımız bizi çok yakından biliyor. Biz her platformda canımızı dişimize takarak mücadele ediyoruz. Bütün branşlardaki takımlarımız ciddi bir başarı ivmesi kazandı. Bu başarıları kutlayacağımız, toplantılarımızı yapacağımız, fikir alışverişinde bulunacağımız alanımız eksikti bu da KSK Fan Zone ile bitecek. KSK Fan Zone Karşıyaka Spor Kulübü’nün yarınını inşa ettiğimiz yer olacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kent A.Ş.’den Haldun Ertan, Önder Koç ve katkı koyan bütün herkesi canıgönülden kucaklıyorum.” dedi.

“BİZ BİR HİKAYE YAZMAYA GELDİK”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Bu bizim hikayemiz demek istiyorum. Çünkü biz bir hikaye yazmaya geldik. Kulübümüzün böylesi bir eksiği zaten hep vardı. KSK Fan Zone’da ne hikayeler yazılacak. Şampiyon olduktan sonra harika buluşmalar olacak. Ben her şeyden önce Karşıyaka taraftarıyım, böylesi bir eser beni çok gururlandırıyor. Karşıyaka’mıza ve kulübümüze çok katkı sağlayacağına inancım tam. İlk kupayı aldığımızda ben de KSK Fan Zone’da olacağım. Çok değerli katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum.” dedi.