Selçuk Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla birbirinden renkli etkinlikler düzenliyor. Ramazan ayı boyunca Selçuk’ta her gün iftar sofraları kurulacak; Nostaljik Ramazan Eğlenceleri vatandaşlarla buluşacak. Selçuk Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri Selçuk’un yanı sıra mahallelerinde de düzenlenen etkinliklerle devam edecek.

11 Ayın Sultanı Ramazan etkinlikleri 21 Mayıs Pazartesi günü Çamlık’ta düzenlenecek iftar yemeği ile başlayacak. İftar yemeği sonrasında Hacivat Karagöz gösterisi, ney dinletisi, çocuklarla yarışma ve müzikli animasyonlar ve Kültür ve Sanat Evi Müzisyenleri Halk Müziği Dinletisi gibi etkinlikler Selçuklularla buluşacak.

Rahmet ve bereket ayı Ramazan başladı. Her yıl Ramazan ayının ruhuna özel etkinliklere imza atan Selçuk Belediyesi bu yıl nostaljik Ramazan eğlenceleri kapsamında ney dinletisi, müzik dinletileri,  Hacivat ile Karagöz, Kavuklu ile Pişekar, birbirinden eğlenceli orta gibi etkinliklerle Selçuk halkını Ramazan coşkusuna ortak olmaya davet ediyor. Selçuk kent merkezinde ise her akşam Aslanlı Havuz’da iftar yemeği verilecek.

Çamlık, Havutçulu, Gökçealan, Acarlar, Sultaniye, Zeytinköy, Barutçu, Belevi ve Şirince Mahallelerinde de özel iftar programları düzenlenecek. Özel iftar programlarında müzik dinletileri, Hacivat Karagöz gösterileri, orta oyunları Selçuklularla birlikte olacak. Selçuk’un merkezinde de düzenlenecek iftar yemeklerinin yanı sıra Ramazan eğlenceleri kent merkezinde de Ramazan ruhunu kente taşıyacak.

Ramazan ayının tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini dileyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Ramazan ayına bir kez daha kavuştuk. Bunun huzuru içerisindeyiz. Bu ay ilçemizde her zaman dolu dolu geçiyordu. Ama bu yıl biraz daha renkli etkinlikler olacak. İftar yemeklerinde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Yediden yetmişe bir arada olacağız. İftarların yanı sıra Ramazan eğlencelerinde, konserlerde buluşacağız. Tüm halkımızı etkinliklere davet ediyorum. Ramazan ayının bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Etkinlik takvimi ile ilgili ayrıntılı bilgi Selçuk Belediyesi kurumsal internet sitesi ve facebook sayfasından alınabilir.