İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaların sonuna geldiğimiz şu günlerde Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, İlçe Spor Müdürü Aydın Uyanık, Seferihisar Masterlar Dernek Başkanı Evrim Ataman, Başkan Yardımcısı Umut Peköz’le birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonunda tesiste Seferihisar Belediyesi’nin de eksikleri tamamlayarak, en kısa zamanda açılması kararına varıldı.

Gerçekleşen görüşmelerde kompleksin ihtiyaçları konuşularak gerekli planlamalar yapıldı. Stadyum tribünlerinin altında bulunan Fitness salonunun da yeniden düzenlenerek halkın kullanımına açılacağının müjdesi verildi.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Seferihisar Belediyesi olarak, üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız. Seferihisar için her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Umarım başlatacağımız bu çalışmalar ile Seferihisar İzzet Gül Stadyumu halkımıza layık hale gelir” ifadelerinde bulundu.

Seferihisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Uyanık’ta desteklerinden ötürü Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e teşekkür ederken “Biz burada her kurum ile koordineli çalışıp vatandaşları spor yapmaya teşvik etme amacındayız. Bakanlığımız bu tesisleri vatandaş spor yapabilsin diye açıyor. Bizler de spora aracılık ediyoruz“ dedi.