Belediyelerin çalışmalarını görünür kılmak için “Üreten Belediye” ve “Sosyal Belediyecilik” anlayışının öne çıkan örneklerinin sergileneceği etkinlik, 30 Eylül – 2 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek.

Belediyelerin; üretici kooperatifleri aracılığıyla tarımsal üretime olan desteklerinin yanı sıra, üretici ve tüketiciye yönelik yürüttüğü sosyal yardım ve destek programlarını görünür kılmayı da amaçlayan “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi”nde; üreticinin, kooperatiflerin ve tüketicilerin buluşması ile öncelikle büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerin üretim ve kooperatif dayanışmaları, üretici ve tüketiciye yönelik yürüttüğü destek programları ortaya konacak.

Tarımsal üretimi destekleyen önemli projeleri ile zirveye katılım sağlayacak Seferihisar Belediyesi üretici kooperatifi ve Seferihisar’a özgü ürünlerin tanıtımını yaparak, geleceğe dönük tarımsal üretime destek projelerini paylaşacak.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Topraklarımızın bereketi doğru yönetilirse inanıyorum ki bizi arşa çıkaracaktır. Tarımsal üretime destek için başladığımız her projede üreticilerimizin ürettiği ürünleri ekonomiye kazandırarak katma değerlerini arttırdık. Biz Seferihisar Belediyesi olarak üretcimizin her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na biz CHP’li belediyeleri böyle kıymetli bir organizasyonda bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.