Bornova Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Yerakar, yönetim kurulu üyeleri Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri, Antrenör Turgay Besler ve Rabia Kaya’nın ailesinin de katıldığı ziyarette Kaya, Başkan İduğ’a verdiği destek için teşekkür etti.  12 yıldır Halter sporu ile ilgilendiğini söyleyen milli sporcu Kaya, “Bu güne kadar birçok madalya aldım. Bu aldığım son madalya ile devlet sporculuğu unvanını da kazanmış oldum. Bana bu başarımda destek olan kulübüme ve Başkanımız Mustafa İduğ’a çok teşekkür ederim” dedi. 

HEDEFİMİZ DAHA FAZLA SPOR TESİSİ

Bornovalı olarak Rabia Kaya ile gurur duyduklarını ifade eden Başkan Mustafa İduğ, sporcu gençlerin her zaman yanında olduklarını belirtti. Başkan İduğ, “Onları her zaman öne çıkarmak ve destek olmak için bizlere düşen görev sağlanan olanakları arttırmak. Biz de bunun için çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçirdik. Fakat hedefimiz 2022 ve 2023 yılında daha fazla spor tesisi yapmak” dedi.  

GURUR DUYDUK

Bornova Belediyespor’un adının Avrupa da duyulmasının onur verici olduğunu da vurgulayan Başkan Mustafa İduğ, “Bize bu onuru yaşattığı için başta Rabia Kaya olmak üzere spor kulübümüze,  antrenörlerimize ve Kaya ailesine teşekkür ederim” diye konuştu.