Ödemiş Belediyesi tarafından Zafer Mahallesi Şehit Erdal Bodur ve Şehit Turan Emeksiz caddelerinin kesiştiği alanda yapılan park tamamlandı. Yaklaşık 3bin 500 metrekare alanda düzenlenen parkta; çocukların gelişimine yönelik, modern çocuk oyun grupları, üçlü basketbol potası, dış mekan spor aletleri yer almaktadır. Belediye Başkanı Mahmut Badem, parkta çocuklar ve vatandaşlarla biraraya geldi.



Başkan Mahmut Badem; “Çocuklarımızın kendilerine özel alanlarda oyun oynaması, vakit geçirmesi gelişimlerine katkı sağlıyor. İmkanlarımız doğrultusunda şehrimizin mevcut parklarındaki 92 oyun grubunu değiştirdik ve 19 yeni park yaptık. Parklarda çocuklarımız oyun oynarken, anne babalarında spor yapması için dış mekan spor aletleri monte ediyoruz” dedi.


Zafer Mahallesi Şehit Erdal Bodur ve Şehit Turan Emeksiz caddelerinin kesiştiği alanda yapılan park için, Milliyetçi Hareket Partisinin kurucusu ve ilk genel başkanı merhum “Alparslan Türkeş’in isminin verilmesine belediye meclisince oy birliği ile karar verilmişti.