“Yürüyüş ve Bisiklet Yolu” projesinde  sona yaklaştı. 2 kilometrelik güzergah için Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile asfaltlama çalışması yapıldı. Başkan Ali Engin “Hem bisiklet sürmeyi hem de yürüyüşü teşvik edeceğiz. Orman ile sahili birleştireceğiz” dedi.

ASFALT VE PEYZAJ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
Kent içinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, kenti boydan boya saracak Bisiklet ve Yaya Yolu Projesinde sona yaklaştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi desteği ile yürütülen asfalt ve beton çalışmaları tamamlandı. Güzergaha, 6 bin metrekare asfalt döküldü. 850 metrekare de bordür döşendi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, güzergah üzerinde çiçeklendirme çalışmaları yaptı.

KENTİ BOYDAN BOYA SARACAK
Deniz ve ormanı birleştirecek olan proje Çamtepe ve Narlı Mahallelerini kapsayacak. Ali Onbaşı Deresi, Çelebi Sokak civarı, Malatyalılar Derneği önündeki meydan, Yukarı Köy ve Pazaryerini izleyecek güzergahta, toplamda 4 kilometrelik bisiklet ve yaya yolu yapılmış olacak. Çalışmalar Eylül ayında tamamlanacak ve proje halkın kullanımına sunulacak.

“ORMAN İLE SAHİLİ BİRLEŞTİRİYORUZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıderemiz için güzel ve keyifli projeler üretmeye devam ediyoruz. 4 kilometrelik güzergah, ilçemizin en merkezi noktalarından geçecek. Hem bisiklet sürmeyi hem de yürüyüşü teşvik edeceğiz. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Narlıderelilerin sokakta daha çok vakit geçirmesini ve ilçeye olan aidiyet duygusunun artmasını hedefliyoruz. Orman ile sahili bu proje ile birleştiriyoruz” dedi.