600 FİDAN DİKİLDİ
Narlıdere’deki yeşil alan oranını artırmak için çalışmalarına hız veren Narlıdere Belediyesi, 2. İnönü Mahallesi’nde, 600 çam fidanını toprakla buluşturdu. Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat, muhtarlar, meclis üyeleri, TEMA Vakfı üyeleri ve öğrenciler katıldı. Çam fidanlarını toprakla buluşturan katılımcılar, cansuyunu da birlikte verdi.

HEDEF DAHA YEŞİL NARLIDERE!
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kentler değişiyor, gelişiyor ve betonlaşan yapının içinde ne yazık ki yeşil alanlar ihmal ediliyor. Narlıdere’de bunu tersine çevirmek için çaba harcıyoruz. Uygun olan her yerde yeşillendirme çalışması yapmak için mücade ediyoruz. 2. İnönü Mahallemizde 600 fidanı toprakla buluşturduk. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte, daha yeşil bir Narlıdere yaratacağız” dedi.

“DOĞAYI KORUYACAĞIZ”
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç “Böylesine güzel ve anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Bizler her zaman bu ülkenin suyuna, doğasına sagip çıkan insanlarız. Çocuklarımızı da fidan dikerken görmek, geleceğe yönelik umutlarımızı da yeşertiyor. Doğamızı koruyacağız, ağacımızı koruyacağız ve daha yeşil bir Narlıdere için el ele çalışacağız” diye konuştu.