Narlıdere Belediye Şantiyesi’nde gerçekleşen buluşmaya, Belediye Başkanı Ali Engin’in yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Mesut Durgun, Kadın Kolları Başkanı Ömür Gürokur, Gençlik Kolları Başkanı Onur Atasoy, Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı ve belediye çalışanları katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle, işçiler arasında sosyal mesafe kuralı gözetilerek kutlama yapıldı. Marşlar çalındı, şarkılar söylendi. 


 
EMEĞİN VE ALIN TERİNİN YANINDAYIZ
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Her yıl meydanlarda kutladığımız 1 Mayıs Bayramımızı bu yıl virüs nedeniyle ne yazık ki buruk kutlamak zorunda kaldık. Her şeyin başı sağlık, önce kendimizi ve ailemizi bu beladan korumak zorundayız. 1 yıldır beraberiz. Bu süreç içinde her zaman emeğin ve alın terinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ekmeğimizi büyütmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 
“HER ŞEY SİZLERİN SAYESİNDE”
CHP İlçe Başkanı Mesut Durgun “Bugün Narlıdere bu kadar temiz; yolları, sokakları bu kadar bakımlı ise, herkesin gözü bizim üzerimizde ise bu siz emekçiler sayesindedir. Narlıdere Belediyesi emeğin ve emekçinin hakkını her zaman verecektir. Birlikte büyüyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı “1 Mayıs’ı yine, meydanlarda kutlamak isterdik ama hem dünya hem de ülkemiz yangın yeri. Bu kez evlerimizde, sosyal medyada kutlayacağız. Emek ve Mücadele Günümüz kutlu olsun” dedi.