Narlıdere Belediyesi’nin kişisel gelişime destek amacıyla açtığı kurslar, yeni dönemde de devam edecek. Vatandaşlardan büyük ilgi gören kurslara, yeni branşlar eklendi.

Narlıdere Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda, 17 farklı dalda eğitim verilecek.

‘Tiyatro’, ‘Gitar’, ‘Çocuk Resim’, ‘Yetişkin Resim’, ‘Çok Sesli Yetişkin Korosu’, ‘Çok sesli Çocuk Korosu’, ‘Pop Koro’, ‘Türk Sanat Müziği Korosu’, ‘Kukla Yapım Atölyesi’, ‘Yunan Dansları’, ‘Latin Dansları’, ‘Keman’, ‘Yan Flüt’, ‘Piyano’, ‘DJ Akademi’, ‘İletişim Teknikleri’ ve ‘Halk Oyunları’ kursları için başvurular başladı. Kurslar hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, 0232 238 30  01 – 1111/1118 numaralı telefondan Narlıdere Belediyesi’ne ulaşabilir. 

‘HERKESİ BEKLİYORUZ’
“Kültür ve sanat eğitimlerini önemsiyoruz” diyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Belediye olarak açtığımız kurslar ile hem çocuklarımıza hem de yetişkinlere eğitim veriyoruz. Bu kurslarda sanat dallarının yoğunlukta olmasına özen gösterdik. Halkımızın, sanatla iç içe olmasını istiyoruz. Herkesi kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.