Spor Kulüplerinin bir şehrin birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıtan sembollerinden biri olduğunu belirten Başkan Vekili Pehlivan, “Menemen Spor Kulubü şimdiki adıyla Menemen Futbol Kulübü ile Menemenlilerin de emeği olduğu ulu bir çınardır. Sporun ana teması olan dostluk ve kardeşlik çerçevesinde güzel bir döneme girdiğimizi düşünüyorum” dedi. Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’da, Menemen FK’nın Menemen halkı için önemini biliyor, atacağımız her adımı bu bilinçle yapıyoruz. Menemen Belediyesi ile işbirliği içerisinde doğru adımlar atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. 

Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Sportif Faaliyetler ve Menemen FK Başkanı Bahri Ekmekçioğlu ile Ekmas Sportif Faaliyetler CEO’su Barış Orhunbilge ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özdemir ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aksoy’da katıldı. 

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, şöyle konuştu; “Menemen Spor Kulubü’nün devrinin ardından yaptığımız açıklamamızda; Menemenlilerin öz evladı, tarihi, geleneği, geleceği, coşkusu ve birlik ruhunun müşahhas sembolü olan Menemen Sporumuzun hemşehrilerimizle bütünleşerek kendine yakışır şekilde yönetilmesini umut ettiğimizin altını çizmiştik. Yeni yönetiminden beklentimizi; ‘kulübün Menemen halkıyla bütünleşmesini sağlamaları ve “bu kentin takımı” oldukları gerçeğini hep hatırlamaları’ olarak ifade etmiştik. Menemen FK ile halk arasında zaten kurulmuş güçlü köprünün sizin gelişinizle artmasını temenni ediyorum. Emek emek örülen ve güçlüklerle bugünlere getirilen Kulübümüzün iyi bir döneme gireceğine inanıyoruz. Kentimizin ortak duygusu, ortak paydası olan köklü Menemen Spor Kulübümüzün her zaman yanındayız. Kapımızda, gönlümüzde kulübümüze her zaman açık olacak.” 

Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise Menemen halkının ve Menemen Belediyesi’nin konu hakkındaki hassasiyetlerini bildiğini ifade etti. Ekmekçioğlu, “Menemen Futbol Kulubü’nün Menemen halkının ayrılmaz parçası olduğunun farkındayız. “Menemen FK olarak atacağımız her adım Menemen ilçemizin daha fazla tanınması yönünde olacak. Bu noktada Menemen Belediyesi ile yapacağımız iş birliklerine çok inanıyor ve birlikte doğru adımlar atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.